Afkomst

In 1978 zijn we begonnen met het bereiden van boerenkaas op onze boerderij. Liefde voor het vak was en is de belangrijkste kernwaarde. Deze passie wordt dagelijks gedeeld met en door onze klanten.

Authenticiteit  


Al onze boerenkaas en boerderijzuivel wordt dagelijks bereid op onze boerderij door een gezinslid die elke dag weer een nog beter product wil bereiden dan de dag ervoor. Er worden geen geur- kleur of smaakstoffen aan de boerenkazen toegevoegd.

dsf

Natuurlijke basis

Nauwkeurig geselecteerde unieke kruidengrassen om de boerderij geven onze weides een nieuwe zienswijze op biodiversiteit. Je proeft het terug in onze boerderijzuivel. Het gras trekt een veelheid van insecten aan.

Naar buiten

Onze buiten weidende koeien eten dit kruidengras. In dit gras bevinden zich de zachte Omega 3 vetten, de basis voor een goede boerenkaas

dsf

Verse melk

De pure rauwe melk moet van onberispelijke kwaliteit zijn. Na het melken begint direct het kaasmaken. Deze ochtendmelk is dan nog warm en supervers.

Vakmanschap

Jarenlang vakmanschap van vader op zoon resulteert in een boerenkaas die veel prijzen heeft gewonnen. Onze boerenkaas heeft het Gegarandeerde Traditionele Specialiteit (GTS) keurmerk ontvangen.


Smaak

De smaak is wellicht nog het beste te omschrijven als een langzame, zachte, smedige, fruitige smaakontwikkeling. Dit komt door de bacterierijke rauwe melk die veel smaak genereert en het weinig toegevoegde zout.

Visit Us On Facebook