Kruidenkaas

Voor al onze boeren kruidenkazen geldt dat ze bereid zijn uit dagverse melk van onze eigen buiten weidende koeien en ze bevat geen toegevoegde geur- kleur en smaakstoffen. De verkoop vindt plaats direct vanuit de kaasboerderij zonder tussenkomst van handelspartijen. Alles is puur natuur van bereiding tot rijping.  Klik onder elke afbeelding voor meer informatie of neem gerust contact op met kaasboer Bert voor specifieke (prijs)informatie. Alvast dank voor uw bericht en graag tot ziens!

 

 

 

Bieslook Paprika Knoflook Boerenkaas melange

Onze bekroonde eigen bereide boerenkaas is deze. Op de Cum Laude kaaswedstrijden heeft ze al een keer een 3e prijs mogen behalen. Voorzien van kruiden en specerijen, Bieslook, Paprika, Knoflook, selderie, peterselie, gedroogde groenten, ui en knoflook. Een absolute smaaksensatie en tevens allemansvriend!

Komijn boerenkaas

Komijnekaas kan van soort tot soort zeer verschillen. Daarom zou je deze ook zeker moeten proeven: verkrijgbaar in een maand tot en met een jaar gerijpt. Vanaf zacht romig en vol t/m bijzonder krachtig en pittig; kortom altijd de goede; zeker omdat het een echte boerenkaas is!

Tuinkruiden Brandnetel Boerenkaas

Aan deze 3 tot 4 maande gerijpte boerenkaas zijn de volgende tuinkruiden aan toegevoegd: kruiden en specerijen, basilicum, dille, kervel, peterselie, selderie en bieslook. Daarnaast is er brandnetel toegevoegd en een heel klein beetje ui en knoflook. Je merkt het al: deze smaak is het proeven waard, zeker in combinatie met de typische eigen bereide boerenkaas smaak!

Fenegriek boerenkaas

Deze ongeveer 3 maande gerijpte boerenkaas is met fenegriekzaad dat een walnootachtige, hooiachtige, kruidige smaak geeft aan deze milde boerenkaas. Fenegriek wordt al sinds het Oude Egypte gebruikt om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Een bijzondere boerenkaas met een bijzondere kaassmaak.

Italiaanse kruiden Boerenkaas melange

Dit is een echte allemands vriend kruidenkaas welke 3 maanden gerijpt is in onze rijpingskamer. Gedroogde groenten en gedroogde tomaat vormen de belangrijkste ingrediënten aangevuld met ui, paprika, knfolook, bascilicum, tijm en peper. Een mooi gebalanceerde smaak ideaal voor een kaasplankje omdat iedereen die kaas lust deze lekker gaat vinden!

Kruidnagel Boerenkaas

Dit is een echte kruidnagel boerenkaas die inmiddels bij verkoop minimaal een zeer respectabele leeftijd bereikt heeft van tenminste 8 maanden. Een boerenkaas dus voor de liefhebber die niet vies is van een krachtige diepe pure smaak. Een van de weinige kruidnagel kazen die echt zich nog tot de oude vertrouwde garde mag rekenen met haar mooie leeftijd! Een kruidnagel zoals deze vroeger smaakte is gewoon bij ons verkrijgbaar!